NaslovnicaNajaveRadionica: Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo

Radionica: Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo

Drage naše trudnice, rodilje i majke!

Nakon već šest popunjenih radionica Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo i mnogih
upita za sljedeće, s ponosom objavljujemo datum za novu radionicu koja će se održati
16.01.2018. od 11h do 13.30h s pauzom za kavu, čaj i kolačiće, na adresi Vježbaonica, boutique movement studio, Jarun 22 u Zagrebu.

Trebate li doći?

  • Ako zbog bolova u leđima (koljenima, zglobovima…) ne možete zaspati čak i kada dijete spava
  • Ako vas je strah porođaja jer ste čule strašne priče iz rodilišta
  • Ili ako želite saznati kako poviti novorođenče kako bi mu olakšali kolike

I još puno, puno vrijednih i potrebnih informacija o svim fazama poroda saznajte od tri stručnjakinje i majke koje su odlučile svoje svekoliko znanje sažeti i staviti ga vama u službu.

Kome je radionica namijenjena?

Svim majkama i budućim majkama koje imaju bilo kakvu brigu, strah ili nedoumicu u vezi trudnoće, poroda i perioda iza poroda bilo da se radi o prvom ili svakom sljedećem djetetu. Znamo da dobra informacija može značajno pomoći bez obzira koja je trudnoća u pitanju.

Za vas smo kreirali radionicu koja će odgovoriti na sva vaša pitanja i eliminirati sve vaše strahove.

Radionicu koja će iz vas izvući ono najjače i najbolje kako biste bili najbolji mogući roditelji. Za sebe, za dijete, za cijelu obitelj.

Tri stručnjakinje, svaka u svom području, i same majke govorit će svaka o svojoj temi.

  • Jelena, učiteljica pokreta će otkloniti sve bolove i pripremiti vas fizički za bezbolnu trudnoću i (gotovo) bezbolan porod.
  • Sanja, doula otkrit će vam načine da se pripremite za sami porod i ono što slijedi iza toga. Kako pripremiti partnera koji želi sudjelovati da bude na dobrobit, a ne smetnja, te najzanimljivije, iz prve ruke ćete čuti neutralno i stručno iskustvo o gotovo svakom rodilištu u Hrvatskoj.
  • Iva će na svoj divni, stručni način poučiti roditelje kako smiriti dijete kada ima kolike u samo nekoliko minuta te kako odgojiti sretno dijete što smo sigurni da svi želite!

Ova radionica je PARTNER FRIENDLY stoga dovedite i svoje partnere, oboje ćete naučiti puno vrijednih stvari, te kao prava obitelj poticati jedno drugo da ih koristite i rastete kroz ovaj predivan period!

Kako bismo se svima mogli ravnopravno posvetiti, broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto rezervirajte odmah!

Za više informacija o uplati i radionici javite se na mail [email protected].

Mamin svijet
Mamin svijethttps://www.maminsvijet.hr/
Portal MaminSvijet.com namijenjen je svim sadašnjim i budućim mamama, koje se na najbrži način žele informirati o trudnoći, majčinstvu, ali i svim drugim obvezama koje su dio svakodnevnice jedne mame. Svjesni toga da je ponekad teško uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze, a opet pronaći malo vremena za sebe, odlučili smo pokrenuti portal na kojemu moderne mame mogu potražiti mnoštvo korisnih informacija o svim izazovima s kojima se susreću, ali uz to se i opustiti, zabaviti te pronaći pokoji „ženski“ savjet.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Najpopularniji tekstovi

Smeđi iscjedak – što ga uzrokuje i može li biti opasan?

Svijetlo smeđi iscjedak u sredini ciklusa je u većini slučajeva besopasan prirodni proces, no tamno smeđi iscjedak može biti ozbiljan i zahtijevati intervenciju liječnika....