Naslovnica Nagradni natječaji NAGRADNI NATJEČAJ: Darujemo Vam poklon paket "Najsretnija beba"

NAGRADNI NATJEČAJ: Darujemo Vam poklon paket “Najsretnija beba”

Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ daruje buduće i nove roditelje. Doznajte kako sudjelovati i osvojiti vrijedan paket. 

Neispavanost je jedan od najvećih problema roditelja male djece koji vodi prema iscrpljenosti. Upravo to je glavni uzrok svađa, nesreća, tjeskobe, debljanja i depresije.

Uz zvukove koji im bude ugodu iz maternice i zamatanje pamučnom dekicom, koja im spriječava mahaje rukama kojima se grebu i često udaraju, beba se smiruje i uspavljuje za minutu… i manje! To bebi (i vama!) donosi 2-3 sata tako željenog dodatnog sna za spavanje ili slobodne aktivnosti.

Da bi uspavljivanje i produljenje spavanja bebe bilo uspješno vrlo je bitno koristiti odgovarajuću pamučnu dekicu koja mora biti prozračna i dovoljno elastična, te zvukove koji će djelovati smirujuće na bebu, a upravo to je dio poklon paketa “Najsretnija beba”, koji sadrži:

  • CD “Prirodni zvukovi maternice” (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)
  • Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe sa “pet koraka”)
  • Pamučne krpice za brisanje bebe (za izbjegavanje iritacije kože, višenamjenske i iskoristive)
  • Svježa 100% prirodna zaštitna krema za bebu “Biomedis” (pruža pouzdanu zaštitu od pelenskog osipa i crvenila

Poklon paket Najsretnija beba Hrvatska

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Kako biste osvojili ovaj vrijedan i koristan poklon paket, sve što trebate učiniti je do nedjelje 17.01.2016. u 23:59 ispuniti obrazac i napisati nam vašu omiljenu pjesmicu za uspavljivanje bebe. Najkreativniji odgovor nagradit ćemo poklon paketom “Najsretnija beba”.

Dobitnici

Dobitnica poklon paketa “Najsretnija beba” je Suzana Kišiček. Zahvaljujemo svima na velikom broju originalnih i zanimljivih prijava i čestitamo sretnoj dobitnici!

Prisustvujte seminaru i otkrijte tajne svjetski poznatog pedijatra dr. Harvey Karpa!

Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ kroz ekskluzivne seminare s praktičnim vježbama podučava tehnike svjetski poznatog pedijatra dr. Harvey Karpa.

Najsretnija beba

Većina roditelja u zabludi vjeruje da bebe vole tišinu i mirnoću, da se njihov plač ne može smiriti i da se kolike jednostavno moraju pretrpiti. Dr. Karp je stručnjak za dječji razvoj koji je kroz trideset godina rada kao pedijatar riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, te pronašao ključ uspješne komunikacije s malom djecom.

Ovim putem pozivamo sve buduće majke i očeve, te roditelje beba stare do 3 mjeseca, da prisustvuju seminaru Najsretnija beba u subotu 16.1 od 11 – 13 sati na adresi Derenčinova 1.

Iskoristite posebnu siječanjsku ponudu i osigurajte si mjesto na seminaru uz 15% popusta za samo 329 kn! Također ako dovedete još jednog polaznika ostvarujete dodatnih 5% popusta na seminar. 

Naučite kako kod beba jednostavno i djelotvorno:

  • smiriti plač i kolike u samo par minuta
  • kako aktivirati umirujući refleks, koji je urođeni prekidač za gašenje plača, pa čak i kolika!
  • kako pravilno izvoditi pet koraka koji pokreću umirujući refleks (zamatanje, bok/trbuh pozicija, zvukovi/šumovi, ljuljanje i sisanje)

Najsretnija beba Hrvatska

Polaznici seminara dobivaju na dar torbu sa poklonom u vrijednosti od 200 kn, koji sadrži:

  • CD “Prirodni zvukovi maternice” (za učinkovito smirivanje i uspavljivanje bebe)
  • Pamučna dekica za zamatanje (neophodna za smirivanje i uspavljivanje bebe sa “pet koraka”)
  • Pamučne krpice za brisanje bebe (za izbjegavanje iritacije kože, višenamjenske i iskoristive)

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:

Iva Brčić, prof. soc./phil.
Iva Brčić, prof. soc./phil.https://najsretnijabeba.webs.com/
Iva Brčić mag.soc./phil. je međunarodno priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica i predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska™. Kroz svoj rad pomaže roditeljima u babyhandlingu i odgoju. Diplomirala je sociologiju i filozofiju, a ljubav prema djeci provodila je kroz volontiranje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, udruzi Igra i Centru za mlade u Karlovcu, osmišljavanjem projekata, radionica i edukativnih programa, te istraživanjem utjecaja obitelji na delikventna ponašanja. Osim što piše za MaminSvijet.hr, stručna je suradnica u časopisu Mama&beba, u online magazinu Mame&klinci, te portalima namjenjenim roditeljima. Surađuje s vrtićima, školama i fakultetima vezano za odgoj i utjecaj medija na djecu, te piše Kids Friendly filmske osvrte

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najpopularniji tekstovi