Naslovnica Nagradni natječaji Nagradni natječaj: Osvojite priručnik "Od jaslica do škole"

Nagradni natječaj: Osvojite priručnik “Od jaslica do škole”

Dragi roditelji,

Vaše dijete je krenulo u jaslice, vrtić ili školu? Odgojitelji u akciji mislili su na Vas i zato Vam poklanjaju priručnik “Od jaslica do škole“.

Pronađite na jednom mjestu sve korisne informacije i savjete koji će Vama i Vašem djetetu olakšati proces prilagodbe. Kreiran od strane odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika donosi primjere iz prakse, igre za razvijanje samostalnosti, kognitivnih potencijala, kreativnosti i socijalnih umijeća.

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju?

Ako želite na poklon ovaj korisni priručnik, opišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici što vam je najviše pomoglo u prvim danima prilagodbe na jaslice, vrtić ili školu. Jeste li dobili kakve korisne savjete, preporuke ili Vam je najveću uslugu napravila omiljena plišana igračka? Naša tročlana komisija izabrat će jednog dobitnika kojem ćemo poslati ovaj priručnik.

Ne zaboravite lajkati Facebook stranicu Odgojitelji u akciji kako biste sudjelovali u natječaju.

Sudjelovati možete na ovom linku do četvrtka, 20.09.2018. u 23:59, a izvlačenje će se održati u petak, 21.09.2018.

Sretno! 🙂

Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja

Drage naše, nagradni natječaj je završio, a priručnik “Od jaslica do škole” osvojila je Anita Baćurin… Hvala svima na sudjelovanju, a dobitnicu molimo da svoje osobne podatke dostavi u inbox naše Facebook stranice Mamin svijet.. 

Mamin svijet
Mamin svijethttps://www.maminsvijet.hr/
Portal MaminSvijet.com namijenjen je svim sadašnjim i budućim mamama, koje se na najbrži način žele informirati o trudnoći, majčinstvu, ali i svim drugim obvezama koje su dio svakodnevnice jedne mame. Svjesni toga da je ponekad teško uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze, a opet pronaći malo vremena za sebe, odlučili smo pokrenuti portal na kojemu moderne mame mogu potražiti mnoštvo korisnih informacija o svim izazovima s kojima se susreću, ali uz to se i opustiti, zabaviti te pronaći pokoji „ženski“ savjet.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najpopularniji tekstovi