NaslovnicaPromo kutakSanaGravida crowdfunding kampanja za promjenu koju želiš vidjeti

SanaGravida crowdfunding kampanja za promjenu koju želiš vidjeti

Zagreb je u listopadu prošle godine dobio prvi centar koji objedinjuje savjetovanje, edukacije, vježbanje trudnica i žena općenito; SanaGravida. Voditeljica centra, Valentina Sumpor, svojim korisnim savjetima već dugo pomaže i čitateljicama portala MaminSvijet.hr, a njezinu kolumnu možete pratiti ovdje

Ovim putem Vas pozivamo da podržite Sanagravida crowdfunding kampanju kojom se prikupljaju sredstva za unaprjeđenje i proširenje centra. Podijelite, lajkate, sudjelujte u stvaranju promjene koju želite vidjeti – i pomozite da se SanaGravida ostvari svoj cilj!

Link kampanje: https://www.indiegogo.com/projects/sanagravida-for-better-quality-of-woman-s-life#/

Prikupljenim sredstvima se planira uvođenje više programa kao što su: radionica o seksualnom odgoju za mlade, edukacije o prehrani;  žele organizirati i opremiti Dječji boravak u kojem će tete čuvalice paziti na djecu dok  se mame rekreiraju na treningu, tečaju ili radionici, u plan je zapošljavanje dodatne fitnes trenerice i stručnjaka te ulaganja u izradu web stranice, opreme za predavaonu, vježbaonu, radni materijali, literatura, modeli ljudskog tijela…

Cilj centra SanaGravida je potaknuti promjenu u našem društvu kroz edukaciju ljudi o zdravim navikama, o njihovim tijelima, trudnoći, porodu, brizi za novorođenče i majku, brizi za njih same; mladima pružiti radionice o seksualnom zdravlju i prevenciji neželjenih stanja te kroz vježbanje i fizičku aktivnost pomoći ženama da prigrle svoje tijelo i zaborave apele globalnih medija i kratkotrajnih trendova koji već godinama doprinose porastu  poremećaja u prehrani i narušavanju psihofizičkog zdravlja svih nas.

Voditeljica i vlasnica, Valentina Sumpor (bacc.oec. certificirana fitnes trenerica) objasnila je kako je došlo do ideje o centru SanaGravida te što ju je potaknulo da se usmjeri na rad s ovom posebnom nišom: 

„U životu sam se susrela s problemima žena našeg društva i sama proživjela razne; od poremećaja u prehrani, pretilosti do depresije zbog nedostatka znanja o vlastitom tijelu.

Potreba žena koju sam prepoznala u društvu i da budem iskrena u samoj sebi je ono što me potaknulo na otvaranje centra SanaGravida za unaprjeđenje kvalitete života žena. Vjerujem da se kroz edukaciju i fizičku aktivnost, holističkim pristupom može potaknuti promjena koju trebamo u našoj zajednici, da se može pomoći ljudima da pomognu sami sebi i ostvare kvalitetniji život.

Surađujem sa svojom majkom Blaženkom Sumpor koja je primalja 34 godine, uz još par suradnica. One pružaju savjete, drže edukacije ženama o trudnoći i svemu što ona donosi te o ženskom zdravlju, a ja vodim centar, držim treninge za trudnice i žene svih dobi, vježbe disanja i meditacije.“

Sanagravida Crowdfunding Kampanja
Sanagravida Crowdfunding Kampanja

Upoznajte Sanagravida centar!

SanaGravida je počela s radom u 10.mjesecu 2018. na adresi Ilica 117 1a u Zagrebu kao prvi centar u Hrvatskoj koji ima objedinjene edukacije, tečajeve o ženskom zdravlju, trudnoći, porodu, skrbi za novorođenče i rekreacijsko vježbanje za žene svih dobi. 

Valentina ističe da je mali broj osoba po grupi ključan za ostvarivanje poluindividualanog  pristupa prema svakome, za prilagodbu vježbi , za pružanje točne i kvalitetne informacije te davanja  potpunog odgovora na svako pitanje; tako da u skladu s time broj osoba na treninzima i po seansi tečaja/edukacije ne prelazi više od šest.

Dosad je kroz tečajeve o trudnoći, savjetovanja i treninge prošlo 87 žena.

Sanagravida Crowdfunding Kampanja
Sanagravida Crowdfunding Kampanja

Sredstva prikupljena kampanjom iskoristit će se za nužnu radnu opremu, materijale i zapošljavanje dodatnih djelatnika kako bi svim polaznicima mogli omogućiti  mjesto gdje mogu vježbati i raditi na sebi bez stresa i pritiska okoline; mjesto gdje kroz izmjenu iskustva žene postaju podrška jedna drugoj, gdje se podiže razina samosvijesti i brige za sebe i druge.

Budite zajedno s Valentinom i Sanagravidom promjena koju želite vidjeti. 

Svoj doprinos i podršku ovoj vrijednoj misiji i cilju možete dati na linku ispod, obavezno podijelite i proslijedite dalje: 

LINK Facebook:  https://www.facebook.com/SanaGravida/

Mamin svijethttps://www.maminsvijet.hr/
Portal MaminSvijet.com namijenjen je svim sadašnjim i budućim mamama, koje se na najbrži način žele informirati o trudnoći, majčinstvu, ali i svim drugim obvezama koje su dio svakodnevnice jedne mame. Svjesni toga da je ponekad teško uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze, a opet pronaći malo vremena za sebe, odlučili smo pokrenuti portal na kojemu moderne mame mogu potražiti mnoštvo korisnih informacija o svim izazovima s kojima se susreću, ali uz to se i opustiti, zabaviti te pronaći pokoji „ženski“ savjet.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Lertal tablete – protiv alergijskog rinitisa i konjunktivitisa

spot_img

Najpopularniji tekstovi

Smeđi iscjedak – što ga uzrokuje i može li biti opasan?

Svijetlo smeđi iscjedak u sredini ciklusa je u većini slučajeva besopasan prirodni proces, no tamno smeđi iscjedak može biti ozbiljan i zahtijevati intervenciju liječnika....