Pokloni za trudnice: poklon paketi, besplatni pokloni i oprema za trudnice

0
1522
Pokloni za trudnice

Pokloni za trudnice su znak pažnje i privrženosti. Neovisno o prigodi, poklon će trudnicu sigurno obradovati. Povremeni poklon koji ste sami izradili, cvijet koji ste ubrali putem do kuće ili poklon paket za trudnice će budućoj mami sigurno izmamiti osmijeh na lice.

Poklone darujemo dragim osobama: u posebnim prigodama ili kako bismo ih iznenadili. Pokloni za trudnice ne moraju biti skupi. Njihova osnovna namjena je obradovati buduću mamu i pokazati joj da mislite na nju.

Kako kupovati za trudnicu?

Kupovina poklona za trudnice može biti zahtjevna. Ako nikad niste bili trudni, teško je razumjeti sva ograničenja za koja je preporučljivo da ih se trudnice pridržavaju. Pojedini pokloni za trudnice za koje biste smatrali da su dobri, mogu biti nepraktični ili nesigurni.

Savjetuje se da trudnice izbjegavaju neke od svakodnevnih stvari, uključujući kavu, nezdravu hranu, čak i određenu vrste šminke. S toliko ograničenja, teško je znati koji su pokloni sigurni, i koji pokloni za trudnice će se budućoj mami najviše svidjeti.

Trudnoća je predivno, ali ujedno i stresno razdoblje u životu svake žene. Povremeni poklon za trudnice će buduću mamu zasigurno obradovati. Bilo da kupujete dar za rođendan, posebnu prigodu ili znak pažnje, osmislili smo popis zanimljivih, jednostavnih, korisnih i pažljivih poklona za trudnice.

Pokloni za trudnice

Oprema za trudnice

Na tržištu postoje brojna pomagala koja trudničke dane mogu učiniti puno lakšima.

Preporučljivo je savjetovati se s budućom mamom prije kupovine opreme za trudnice. Moguće je da trudnica već posjeduje poklon koji ste htjeli kupiti, da ima preferencije oko određenog proizvoda ili da joj uopće nije potreban.

Torba za rodilište

Odličan izbor poklona za trudnice je torba za rodilište. Iako trudnica može rabiti običnu putnu torbu kao torbu za rodilište, na tržištu postoje brojne torbe za rodilište koje su dizajnirane upravo za porod i zadovoljavaju sve potrebe.

Uz to, možete trudnici pomoći i pri kupnji higijenskih i odjevnih potrepština koje čine osnovni sadržaj torbe za rodilište. Svakako trudnicu povedite u kupovinu sa sobom kako biste kupili proizvode kojima je ona zadovoljna.

Sve o torbi za rodilište i sadržaju koji ide u nju, pročitajte ovdje.

Torba za rodilište

Jastuk za trudnice

Jastuk za trudnice je jastuk koji trudnicama olakšava spavanje i ležanje tijekom trudnoće. Tijelo trudnice tijekom devet mjeseci prolazi kroz fizičku, ali i psihičku transformaciju, stoga je trudnicama vrlo važno održavati kvalitetan san.

Jastuk za trudnice je idealan poklon za trudnice jer su mu prednosti zaista ogromne. Trudnica ga, nakon trudnoće, može koristiti kao jastuk za dojenje, on pomaže u smanjivanju svih bolova i poboljšava cirkulaciju kod trudnice, a moguće ga je saviti i prilagoditi željenom položaju.

Sve o jastuku za trudnice, vrstama, cijenama i gdje kupiti pročitajte ovdje.

Jastuk za trudnice

Steznik nakon poroda

Moguće je da trudnicu zabrinjava kako zategnuti višak kože nakon što se beba rodi. Preporučljivo je da joj se na nježan način postavi navedeno pitanje te je se upita želi li možda steznik nakon poroda kao poklon.

Danas je velika većina steznika nakon poroda izrađena i dizajnirana od strane stručnjaka prema medicinskim odrednicama. Tako je medicinski steznik poslije poroda dizajniran isključivo kako bi potpomogao oporavku majčina tijela nakon prirodnog poroda ili carskog reza.

Sve o stezniku nakon poroda, njegovoj ulozi i vrstama pročitajte ovdje.

Poklon paketi za trudnice

Poklon paketi za trudnice sastoje se od niza uzoraka određenih linija proizvoda.

Poklon paketi za trudnice su većinom besplatni, a najčešće ih se može dobiti ispunjavanjem osobnih podataka u trgovinama ili na internetskim stranicama linije proizvoda.

Besplatni poklon paketi za trudnice

Slijedi popis internetskih stranica na kojima, ispunjavajući osobne podatke, kroz nekoliko dana možete dobiti besplatan poklon paket za trudnice:

Pokloni za trudnice

Pokloni za trudnice: njega duše i tijela

Osim poklon paketa, postoje brojni proizvodi koji se odnose na njegu lica, tijela i kose, a koji mogu biti odličan poklon za trudnice. Također, tu su i nezaobilazne knjige u kojima budući roditelji mogu pročitati savjete i iskustva o trudnoći i roditeljstvu.

Maska protiv mitesera

Zdrava koža je svakako bogatstvo koje nemaju mnogi. Prljavština u porama nije dobra za kožu pa može naštetiti njezinom zdravlju i uzrokovati pojavu mitesera, akni i prištića. 

Pojedine trudnice imaju posebno osjetljivu kožu pa bi maska protiv mitesera mogla biti dobar poklon za trudnice. Međutim, važno se raspitati o utjecaju vrste maske na kožu trudnice te eventualnu štetnost pojedinih sastojaka na buduću mamu i bebu.

Pročitajte o crnoj maski protiv mitesera ovdje.

Crna maska

Knjige o trudnoći i roditeljstvu

Knjige su neiscrpan izvor svih potrebnih informacija. Također, dobro je poznata izreka kako knjiga nikada ne može biti loš poklon. To se zasigurno odnosi i na trudnice, ali i na njihove partnere, posebno kada su u pitanju knjige o trudnoći i roditeljstvu.

Knjige su vječne, a odličan su poklon za svaku prigodu. Više o knjigama za roditelje o trudnoći, prvim danima života bebe, ali i roditeljstvu pročitajte ovdje.

Knjige za djecu

Pokloni za trudnice u ljekarnama

Ljekarne i specijalizirane trgovine biljem i zdravom hranom, izvor su zdravih i hranjivih namirnica koje trudnica može konzumirati tijekom trudnoće i dojenja. Zdrave namirnice u ljekarnama mogu biti savršen poklon za trudnice te mogu trudnici ukazati kako mislite na njezino zdravlje, ali i zdravlje nerođene bebe.

Slijedi nekoliko zdravih namirnica za trudnice koje se, između ostalog, mogu pronaći i u ljekarnama. Klikom na naziv, saznajte sve o pozitivnim učincima i uporabi namirnice:

Pokloni za trudnice

Besplatni pokloni za trudnice

Ukoliko želite trudnicu obradovati malim znakom pažnje, uvijek postoje pokloni za trudnice koje možete izraditi ili osmisliti samostalno.

Slušajte što buduća mama govori i ispunite joj želju koju je spomenula samo usputno. Njoj će to značiti jako puno, a i vama je konačni cilj osmijeh na njezinu licu. Slijede neki od prijedloga poklona za trudnice koje možete napraviti samostalno:

  • Uberite budućoj mami buket cvijeća
  • Uokvirite prvu sliku bebe s ultrazvuka
  • Izmasirajte trudnicu
  • Svaki dan joj na komadu papira napišite novi razlog zašto je volite
  • Preuzmite na sebe zahtjevne obaveze
  • Pospremite kuću
  • Napravite romantičnu večeru ili organizirajte večer za druženje
  • Napravite trudnici opuštajuću kupku
  • Poljubite i zagrlite trudnicu 
  • Budite uz buduću mamu kada joj je potrebno, slušajte je i savjetujte

Pokloni za trudnice

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.