Naslovnica Filmovi Osvrti na dječje filmove Osvrt na film: Brzi Ozzy, animirana komedija (NIJE KIDS FRIENDLY)

Osvrt na film: Brzi Ozzy, animirana komedija (NIJE KIDS FRIENDLY)

Brzi Ozzy je animirana komedija o biglu, voljenom kućnom ljubimcu obitelji Martin. Uživanje u svakodnevnim nestašlucima biva prekinuto kada obitelj osvoji putovanje na sajam stripova u daleki Japan, a Ozzy ne može poći s njima.

Odluče ga ostaviti u luksuznom hotelu za pse Blue Creek. Iako na prvi pogled djeluje idilično, ubrzo otkrivamo da je hotel zapravo zatvor za pse. Ozzy i njegovi novi prijatelji Chester, Fronky i Doc odluče pobjeći.

Brzi Ozzy

Film obiluje nasiljem. Sve što sadrži jedan film gdje su odrasli ciljana publika, a radnja se odvija u zatvoru sadrži i ovaj film. Zatvorski čuvari su grubi i provode nasilje nad zatvorenicima kao i sami zatvorenici jedni nad drugima. Pse se iscrpljuje teškim radom.

Rječnik nije primjeren za djecu. Izrugivanje i prijetnje su učestali u središnjem dijelu filma.

Imajte na umu da je ponekad djeci teško odvojiti film od stvarnosti pogotovo ako u vrijeme godišnjih odmora planirate svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje u hotelu za pse.

Pogledajte trailer:

Trajanje filma: 91 minuta

Za djecu: 7+

Ako vam se svidjela ova animirana komedija pogledajte: Tajni život  ljubimaca (2016), Bolt (2008), Balto (1995)

Jeste li već gledali ovu komediju? Podijelite s nama mišljenje u komentarima.

Tanja Šprljan Szivo, univ. bacc. act. soc.
Tanja Šprljan Szivo, univ. bacc. act. soc.
Tanja Šprljan Szivo je majka četverogodišnjeg dječaka koji ju je podsjetio kako je igra najvažniji dio odrastanja. Za vrijeme i nakon studija socijalnog rada radila je s djecom i odraslima s cerebralnom i dječjom paralizom te u programu Ujedinjenih naroda za razvoj gdje je istraživala poteškoće s kojima se suočavaju različite marginalne skupine. Slobodno vrijeme provodi čitajući, izrađujući igračke ili obilazeći muzeje s mužem i sinom.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najpopularniji tekstovi