NaslovnicaFilmoviOsvrti na dječje filmoveOsvrt na film: Brzi Ozzy, animirana komedija (NIJE KIDS FRIENDLY)

Osvrt na film: Brzi Ozzy, animirana komedija (NIJE KIDS FRIENDLY)

Brzi Ozzy je animirana komedija o biglu, voljenom kućnom ljubimcu obitelji Martin. Uživanje u svakodnevnim nestašlucima biva prekinuto kada obitelj osvoji putovanje na sajam stripova u daleki Japan, a Ozzy ne može poći s njima.

Odluče ga ostaviti u luksuznom hotelu za pse Blue Creek. Iako na prvi pogled djeluje idilično, ubrzo otkrivamo da je hotel zapravo zatvor za pse. Ozzy i njegovi novi prijatelji Chester, Fronky i Doc odluče pobjeći.

Brzi Ozzy

Film obiluje nasiljem. Sve što sadrži jedan film gdje su odrasli ciljana publika, a radnja se odvija u zatvoru sadrži i ovaj film. Zatvorski čuvari su grubi i provode nasilje nad zatvorenicima kao i sami zatvorenici jedni nad drugima. Pse se iscrpljuje teškim radom.

Rječnik nije primjeren za djecu. Izrugivanje i prijetnje su učestali u središnjem dijelu filma.

Imajte na umu da je ponekad djeci teško odvojiti film od stvarnosti pogotovo ako u vrijeme godišnjih odmora planirate svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje u hotelu za pse.

Pogledajte trailer:

Trajanje filma: 91 minuta

Za djecu: 7+

Ako vam se svidjela ova animirana komedija pogledajte: Tajni život  ljubimaca (2016), Bolt (2008), Balto (1995)

Jeste li već gledali ovu komediju? Podijelite s nama mišljenje u komentarima.

Tanja Šprljan Szivo, univ. bacc. act. soc.
Tanja Šprljan Szivo je majka četverogodišnjeg dječaka koji ju je podsjetio kako je igra najvažniji dio odrastanja. Za vrijeme i nakon studija socijalnog rada radila je s djecom i odraslima s cerebralnom i dječjom paralizom te u programu Ujedinjenih naroda za razvoj gdje je istraživala poteškoće s kojima se suočavaju različite marginalne skupine. Slobodno vrijeme provodi čitajući, izrađujući igračke ili obilazeći muzeje s mužem i sinom.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Lertal tablete – protiv alergijskog rinitisa i konjunktivitisa

spot_img

Najpopularniji tekstovi

Smeđi iscjedak – što ga uzrokuje i može li biti opasan?

Svijetlo smeđi iscjedak u sredini ciklusa je u većini slučajeva besopasan prirodni proces, no tamno smeđi iscjedak može biti ozbiljan i zahtijevati intervenciju liječnika....