Naslovnica Promo kutak Vergos pametni GPS satovi - najbolji Božićni poklon za tvog mališana!

Vergos pametni GPS satovi – najbolji Božićni poklon za tvog mališana!

Ovog Božića svojim mališanima poklonite sigurnost! Najnapredniji pametni sat za djecu, koji u nekoliko sekundi možete povezati sa svojim pametnim telefonom, odličan je poklon za djecu, a Vama u svakom trenutku šalje točnu lokaciju djeteta, omogućuje hitne pozive i razmjenu glasovnih poruka, posjeduje SOS tipku te vam javlja ukoliko je dijete skinulo uređaj s ruke ili izašlo iz sigurne zone kretanja.

Svaki roditelj se barem jednom u životu susreo sa strahom za sigurnost svoga djeteta. Bez obzira na to je li riječ o izbivanju od kuće zbog pohađanja izvannastavnih aktivnosti, igre na obližnjem igralištu, dužeg puta prema školi ili čak nasilja među vršnjacima, koje je danas na žalost vrlo prisutno.

Ovakvih briga nisu lišeni niti oni koji brinu za starije i nemoćne osobe koje se mogu ozlijediti ostanu li sami ili pak „odlutati“, ukoliko pate od demencije ili Alzheimerove bolesti.

Svakodnevni stres koji proživljavamo zbog brige za naše najmilije moguće je uvelike smanjiti pametnim inovacijama današnje tehnologije.

Predstavljamo vam Vergos pametne satove s ugrađenim GPS prijemnikom i SOS tipkom u slučaju opasnosti, koji podižu sigurnost naših najbližih na novu razinu.

Vergos pametni satovi za djecu i starije osobe – nova riječ za sigurnost

Pametni satovi zabavnog dizajna za djecu te ozbiljnijeg, decentnog dizajna za starije osobe omogućuju vam da u svakom trenutku znate gdje se vaša voljena osoba nalazi.

Osim što Vergos satovi pružaju sigurnost, također su korisni jer imaju razne funkcije koje je poželjno imati u slučaju nužde ili nezgode.

Ugrađen GPS prijemnik omogućuje vam lociranje uređaja s preciznošću do 5 metara, što znači da biste u svakom trenutku mogli znati gdje se osoba nalazi, ali vidjeti i povijest kretanja uređaja. Ovakav sustav praćenja izuzetno je poželjan ukoliko brinete za starije osobe koje ponekad znaju „odlutati“.

GPS praćenje olakšava reagiranje i lociranje osobe u slučaju opasnosti, a tome pripomaže i SOS tipka koju je potrebno samo jednom pritisnuti da bi se obavijestila čak 3 broja za poziv u nuždi. Ova funkcija omogućuje da vas vaši najmiliji u slučaju bilo kakve opasnosti mogu kontaktirati bez izlaganja dodatnoj opasnosti. Dobrobit ovakvog načina kontaktiranja je i u tome što uređaj neće prestati pozivati brojeve ukoliko se oni ne odazovu, već će nastaviti zvoniti dokle god osoba za kontakt ne odgovori na poziv.

Još jednu od korisnih funkcija predstavlja mogućnost poziva s mobilnog telefona na Vergos sat i obrnuto. Roditelj ili skrbnik u tome će slučaju moći kontaktirati osobu koja nosi uređaj u svako doba dana, a mogu komunicirati i putem glasovnih poruka.

Senzori na uređaju prepoznaju kada osoba skine Vergos sat s ruke te će se signal automatski odaslati na smartphone koji je s njime povezan. Ova funkcija omogućuje pravovremeno reagiranje i pronalaženje zadnje lokacije uređaja. Moguće je odrediti i radijus kretanja, a uređaj će vas obavijestiti ako dijete izađe iz sigurne zone.

Uz sve navedene funkcije, sat je moguće zaključati za vrijeme nastave kako se dijete ne bi moglo igrati njime, nego pratiti nastavu. Za vrijeme nastave, osigurana je mogućnost korištenja jedino SOS tipke.

Satovi posjeduju ekran osjetljiv na dodir, nekoliko tipki s bočne strane (SOS poziv, glasovna poruka, pozivanje mobilnog telefona) te utor za SIM karticu. Još jedna prednost je i dugotrajna baterija uređaja pa tako baterije dječjih satova traju 2-3 dana, a baterije za starije osobe do 4 dana.

Vergos pametni satovi povezuju se s vašim mobitelom putem aplikacije „SeTracker“ u kojoj ćete u svakom trenutku moći provjeriti lokaciju uređaja, odrediti sigurni radijus kretanja, provjeriti stanje baterije Vergos sata, pregledati povijest kretanja te kontaktirati osobu koja nosi uređaj. Uređaj ćete lako podesiti u nekoliko sekundi, a možete zatražiti i besplatnu pomoć prilikom konfiguracije uređaja ili eventualnih nejasnoća pri korištenju.

GPS pametne satove za djecu potražite ovdje.

Zaštitite i svoje kućne ljubimce uz Vergos GPS ogrlicu

Uz Vergos pametne satove za djecu i starije, u ponudi Net.hr WebShop-a možete pronaći i Vergos GPS Pet tracker.

Riječ je o GPS ogrlicama za kućne ljubimce putem kojih možete u sekundi doznati točnu i preciznu lokaciju ljubimca ukoliko se sakrije ili pobjegne.

Također, ogrlice je moguće detektirati pomoću aktiviranja zvuka, primjerice ako se mačka sakrije u pokućstvu. GPS ogrlice za kućne ljubimce pronađite OVDJE.

>> Pogledajte sve GPS uređaje na Net.hr WebShopu

Naručeni uređaji stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ih naručiti i pozivom na broj 095/7481-538.

Mamin svijet
Mamin svijethttps://www.maminsvijet.hr/
Portal MaminSvijet.com namijenjen je svim sadašnjim i budućim mamama, koje se na najbrži način žele informirati o trudnoći, majčinstvu, ali i svim drugim obvezama koje su dio svakodnevnice jedne mame. Svjesni toga da je ponekad teško uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze, a opet pronaći malo vremena za sebe, odlučili smo pokrenuti portal na kojemu moderne mame mogu potražiti mnoštvo korisnih informacija o svim izazovima s kojima se susreću, ali uz to se i opustiti, zabaviti te pronaći pokoji „ženski“ savjet.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najpopularniji tekstovi