NaslovnicaPromo kutakCurcumin C3 Complex® Premium - od sada još bolji!

Curcumin C3 Complex® Premium – od sada još bolji!

Kompleks 3 standardizirane vrste kurkuminoida od sada još bolji, s pojačanom formulacijom vitamina i minerala

Inspiriran znanjima o djelotvornosti kurkuminoida hrvatski je brand Hug Your Life predstavio pojačanu formulaciju poznatog i visoko kvalitetnog dodatka prehrani Curcumin C3 Complex® Premium koji je sada obogaćen vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Curcumin C3 Complex® Premium kapsula sadrži visokih 427 mg standardiziranih kurkuminoida što uz povećanu bioraspoloživost uz pomoć ekstrakta crnog papra odgovara primjeni do 8.500 mg redovnih kurkuminoida.

Samo jedna kapsula Curcumin C3 Complex® Premium može se usporediti s učinkom:

  • 85 kapsule standardnog ekstrakta kurkuminoida od 100 mg ili
  • 21 kapsule standardnog ekstrakta kurkuminoida od 400 mg
Curcumin C3 Complex® Premium
Curcumin C3 Complex® Premium

Curcumin C3 Complex® jedinstveni i patentirani suhi ekstrakt rizoma kurkume trenutno je najviše ocjenjivaniji i klinički najispitivaniji kurkumin brand na tržištu s više od 80 znanstvenih publikacija, uključujući i više od 50 kliničkih istraživanja. Jedini koji je pregledan i priznat za GRAS status (Generally Recognized As Safe), proces koji uključuje detaljni pregled sigurnosti i toksičnosti.

Curcumin C3 Complex® sadrži kontinuirani sastav u istim omjerima i u svakoj seriji za sva 3 kurkuminoida kao i za ekstrakt crnog papra, čija su djelovanja, sastav i sva vezana istraživanja objavljena u knjizi Curry Powder to Clinical Significance (Curry od začina do kliničke važnosti) te knjizi BioPerine®― Nature’s Own SuperNutrient (BioPerine® – vlastiti prirodni SuperNutrient).

Curcumin C3 Complex® Premium
Curcumin C3 Complex® Premium

Studija bioraspoloživosti Curcumin C3 Complex®-a s ekstraktom crnog papra, BioPerine®, pokazala je značajno veću apsorpciju od redovnih oblika kurkumina, ali isto tako važna činjenica je da se kod C3 Complex-a aktivni sastojci, kurkuminoidi zadržavaju u svom prirodnom obliku te im se dodaje BioPerine® kako bi se povećala bioraspoloživost.

Curcumin C3 Complex® Premium
Curcumin C3 Complex® Premium

Sinergijsko djelovanje kurkuminoida i vitamina D3, B6, B12 te minerala selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Preporučuju se osobama svih starosnih dobi kojima je potrebna kvalitetna podrška imunološkom sustavu.

  • Kurkuma ima bogatu povijest u Indiji kao začin, konzervans i sredstvo za bojanje, a stoljećima se upotrebljava u iznimno cijenjenoj istočnjačkoj medicini, Ayurvedi gdje su dobro dokumentirani učinci kao prirodno ljekovito sredstvo. Karakterističnu intenzivnu žutu boju definira kurkumin, aktivni sastojak iz skupine kurkuminoida, kojem se pripisuje snažno protuupalno, antibakterijsko i antioksidativno djelovanje. Ujedno je kurkuma sa svojim aktivnim sastojkom, kurkuminom predmet u više od 11.000 objavljenih biomedicinskih studija koje su, između ostalog proučavale učinak kurkumina na razne upale, artritis, različite oblike karcinoma, neurodegenerativnih bolesti kao što su Alzheimerova bolest, Parkinsova bolest i moždani udar.
  • Vitamin D – Osnovno djelovanje vitamina D je na metabolizam kalcija čime regulira količinu kalcija i fosfora u cirkulaciji. Vitamin D djeluje na kosti, gdje potiče njihovu normalnu mineralizaciju. Na taj način ima veliki utjecaj na rast i kvalitetu kostiju. Podržava normalnu funkciju imunološkog sustava te pridonosi održavanju normalne funkcije mišića i zubi. Pod utjecajem ultraljubičastih zraka vitamin D može se sintetizirati u koži, međutim, uz suvremene uvjete života i uz razne čimbenike poput onečišćenja ili premalo sunca, smanjuje se sinteza vitamina D te ga je neophodno unositi hranom ili putem dodataka prehrani.
Curcumin C3 Complex® Premium
Curcumin C3 Complex® Premium
  • Vitamin B6 (piridoksin) tijelu pomaže pretvoriti hranu u energiju, doprinosi normalnom metabolizmu aminokiselina, proteina, crvenih krvnih zrnaca te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Piridoksin pomaže tijelu sintetizirati neke neurotransmitere koji su ključni za normalan razvoj mozga. Zajedno s vitaminima B12 i B9 pomaže kontrolirati razinu homocisteina, molekule povezane sa srčanim bolestima.
  • Selen je mineral koji stimulira metabolizam i štiti organizam od slobodnih radikala. Sastavni je dio enzima koji su odgovorni za smanjenje oksidativnog stresa. Doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, a dodatni unos selena ima blagotvorne učinke na imunološki sustav, uključujući povećanje aktivnosti NK („natural killer“) stanica. Također selen doprinosi održavanju zdravlja kose, kože, noktiju. Ljudski organizam ne proizvodi selen, pa ga je potrebno unijeti pravilnom prehranom.
  • Vitamin B12 doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, djeluje na pojačanu produkciju energije, štiti živčane i moždane stanice, smanjuje umor i iscrpljenost, doprinosi stvaranju crvenih krvnih stanica te normalnom metabolizmu homocisteina. Umor je jedan od prvih znakova nedostatka B12, budući da taj vitamin pomaže crvenim krvnim zrncima u prijenosu kisika u organe.

Curcumin C3 Complex® Premium

Curcumin C3 Complex® Premium – Zlatni standard za kurkumin u novoj pojačanoj formulaciji obogaćen vitaminima D3, B6, B12, mineralom selen potražite u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i putem BeHappy.hr web shopa.

Curcumin C3 Complex Premium (60 kapsula) - Hug Your Life

Curcumin C3 Complex® Premium proizveden je u Hrvatskoj i ne sadrži GMO sastojke, alergene, konzervanse, otapala, niti gluten ili škrob.

Curcumin C3 Complex® Premium

Hug Your Life visoko su kvalitetni prirodni dodaci prehrani s inovativnim formulama koje pridonose kvaliteti i zdravom načinu života. Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, koji sadrži certificirane, visoko kvalitetne sastojke vodećih svjetskih proizvođača farmaceutskih pripravaka. Osmišljeni su kako bi organizmu pružili najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte i vitamine, koji su mu potrebni za normalno funkcioniranje. S obzirom na doba godine i životne potrebe, Hug Your Life u svojoj ponudi ima niz dodataka prehrani koji blagotvorno djeluju na organizam.

Mamin svijet
Mamin svijethttps://www.maminsvijet.hr/
Portal MaminSvijet.com namijenjen je svim sadašnjim i budućim mamama, koje se na najbrži način žele informirati o trudnoći, majčinstvu, ali i svim drugim obvezama koje su dio svakodnevnice jedne mame. Svjesni toga da je ponekad teško uskladiti sve obiteljske i poslovne obveze, a opet pronaći malo vremena za sebe, odlučili smo pokrenuti portal na kojemu moderne mame mogu potražiti mnoštvo korisnih informacija o svim izazovima s kojima se susreću, ali uz to se i opustiti, zabaviti te pronaći pokoji „ženski“ savjet.

Imate li komentar ili pitanje? Podijelite ga s nama!

Molimo unesite komentar
Molimo unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Najpopularniji tekstovi

Smeđi iscjedak – što ga uzrokuje i može li biti opasan?

Svijetlo smeđi iscjedak u sredini ciklusa je u većini slučajeva besopasan prirodni proces, no tamno smeđi iscjedak može biti ozbiljan i zahtijevati intervenciju liječnika....